Fritext som valbar funktion

Crystal Alarm / Nyheter /

Fritext som valbar funktion

Fritext som valbar funktion

Vi lanserar nu funktionen fritext som en valbar funktion i Självserviceportalen. Vi har släppt den nya versionen av Crystal Alarm på iOS och Android vilket betyder att fritext finns tillgänglig för användning. 

Funktionen innebär att användare enkelt kan lägga till en egen beskrivande text direkt i appen. Texten kommer att skickas ut i samband med larmet vilket gör det enklare för larmmottagaren att vidta rätt åtgärder. Exempelvis kan denna text beskriva vad en användare har för status/arbetsuppgift, vart personen som larmar befinner sig (adress, våning etc.) eller vad som ska göras när denna person larmar. Fritext gör det möjligt att skräddarsy en individuell larmplan vilket kan vara fördelaktigt om man till exempel har olika arbetsuppgifter eller befinner sig på speciella arbetsplatser. Fritext finns tillgänglig för alla våra kunder med tillgång till Självserviceportalen.

En smart sak kan vara att tala in ett meddelande. iPhone och de flesta Android-modeller översätter talet automatiskt till text.

Här kan vi se hur fritext fungerar i appen.

Senaste nytt