Telefoner med stöd för dedikerad SOS-knapp

Crystal Alarm / Nyheter /

Telefoner med stöd för dedikerad SOS-knapp

Telefoner med stöd för dedikerad SOS-knapp

När man arbetar i miljöer där det kan förekomma olyckor eller där personal jobbar mycket med ensamarbete är det otroligt viktigt att det finns lösningar för att larma om en oväntad händelse skulle förekomma. Crystal Alarm erbjuder smidiga lösningar genom ett personlarm i mobilen och erbjuder även möjligheten att koppla personlarmet till en extern knapp. Det kan ofta vara enklare att larma direkt från en knapp än att behöva låsa upp mobilen. Det finns i dagsläget även några mobiltelefoner som har stöd för en dedikerad larmknapp som vi vill upplysa om. 

Mobiltelefoner som har en anpassningsbar knapp eller SOS-knapp och fungerar utmärkt med Crystal Alarm är: 

Samsung Xcover 4s – Du kan anpassa den fysiska knappen på sidan av mobilen efter olika behov, i det här fallet för att fungera som en SOS-knapp. Telefonen är av IP68-klassning.  

Samsung Xcover Pro – En smartphone där toppknappen och Xcover-knappen möjliggör att du kan skräddarsy funktionen i telefonens inställningar och ändra till SOS-knappar. Telefonen har IP68-klassning.

Spectralink Versity 9640 – Denna smartphone är skapad för företagsanvändning och har tre olika knappar som går att anpassa, varav en är en inbyggd SOS-knapp markerad med röd färg. Telefonen har en IP68-klassning och har många bra funktioner som kan kombineras med det dagliga arbetet. 

Cat S31 – CAT erbjuder även andra modeller med SOS-knapp. I dagsläget har vi endast testat Cat S31 men nyare modeller av Cat kommer att testas inom en snar framtid. Cat S31 är en robust och tålig smartphone av IP68-klassning. Telefonen erbjuder långt batteriliv och har en gul knapp på sidan av telefonen som är anpassningsbar för att göra om till exempelvis en SOS-knapp.

Senaste nytt